Cine sunt? Despre mine

Câteva cuvinte despre mine Îmi pare bine

Îmi pare bine să te cunosc! Numele meu este Cristi Gujan. Sunt un fotograf pasionat din Dej, România. Dacă ai întrebări, sugestii sau dorești să îți programezi o sesiune foto, lasă un mesaj în formularul de contact, iar eu voi încerca să răspund cât mai repede. Hai să facem câteva poze!

Prin obiectiv, lumea e diferită, mai frumoasă, iar eu aș dori să îți arăt această diferență. Am învățat asta cu câțiva ani în urmă, când tatăl meu mi-a făcut cadou primul aparat foto și am început să fac poze cu modul manual. Chiar dacă sunt destul de nou în lumea acestui hobby, pot spune că am învățat multe, dar mai am și mai multe de învățat. Dorința mea este ca, într-un viitor cât mai apropiat, să-ți pot oferi fotografia perfectă. Ce trebuie să faci tu? Simplu: să lași un mesaj în care să-ți precizezi dorințele. Te aștept!

0
Proiecte
0
Poze

Unde se petrece totul Studioul meu

Majoritatea pozelor pe care le fac sunt în natură, așa că, momentan, nu am un studio fix. Studioul meu este peste tot pe unde călătoresc. Putem alege o locație într-un peisaj natural, pentru a-ți crea albumul, într-un stil profesional.

Modul de lucru Procesarea

Aici îți voi arăta cum procesez imaginea. Câteodată, nu poți vedea rezultatul fără o comparație directă. În prima imagine este poza făcută de aparat. A doua imagine este cea finală, obținută după modificarea contrastului, saturației și a nuanțelor culorilor. Iată un exemplu concret:

Înapoi Sus
Înapoi Sus
Close Zoom
Meniul este dezactivat de admin.